

METAVERSE WORLD CONFERENCE

Day 1 - 25th March 2022 (Friday)											
Time	Duration	Туре	Moderator	Speaker Name	Speaker profiles	Topic	Description				
09:30 - 16:00	all day	Registratoin				Registration and Networking					
09:30 - 10:00	30 min				VIP lounge & Networking Area	Coffee Break					
10:00 - 10:05	5 min	Opening	/	Dave Crane	мс	Opening remarks by MC					
10:05 - 10:10	5 min	Welcome Note		Jason Jang	TNC IT GROUP CEO	Welcome Address					
10:05 - 10:10				Dr. Marwan Alzarouni	CEO of Dubai Blockchain Center (DBCC)	first Priority If attending on time					
10:10 - 10:45	35 min	Panel Discussion session 1	Bruce porter	Maria Xenofontos, Saif Al Naji, Pushkin Agha, Michael Healy, Mr. Key	Femic Consultancy / The Project FZ LLC / Vertex / UNIT / Forward Protocol	Understand the emerging market. Mapping the NFT revolution					
10:45 - 11:05	20 min	Special Guest speaker		Nena Dokuzov	Minstry of Economic Development and Technology, Republic of Slovenia	NFT with nation scale adoptation in Slovenia					
11:05 - 11:25	20 min	Special Project (Malaysia)		Alwin Tan	Avenger NFT Gaming / Malaysia Delegate	Next Blockchin future					
11:25 - 11:40	15 min	Keynote		JasonDaniel Paul Philip	ABBC CEO	ABBC current and future project & About ABBC Meta-mall	Sponsor speech				
11:40 - 12:20	40 min	Panel Discussion session 2	Dave Crane	Milton guarderas, Mr. Vesa, Mr. Frane Sesnic, Alex Stifler, Tatsuki Mitsuhashi	BridgingNetworks / Atcar.io / Zagreb Innovation Center	Art and content in the NFT market. What is next?					
12:20 - 12:40	20 min	Keynote		Niko De Jonghe	Blockchain Valley	User experience, a key to successful Metaverse	Sponsor speech				
12:40 - 13:00	20 min	Keynote		Lee DorkWon	Doren CEO	introduce the DOREN platform	Sponsor speech				
13:00 - 14: 00	1 hr	Lunch			Lunch Break	Lunch Break					
14:10 - 15:00	50 min	Panel Discussion session 3	Dubai Peeps & Fomo Labs	Patrick Moritz, Khalil Kassam, Ali Al Hamwi, Mr. Erik Tolstoy	Dubai Peeps / Fomo labs / Metatron Metaverse / LandRocker	NFTs utility and use cases					
15:00 - 15: 30	30 min	Keynote		Michael Ein Chaybeh	StreamCoin CEO	Web 3: Universal Independence For Stream NfT Marketplace	Sponsor speech				
15:30 - 15:50	20 min	Keynote		Jason H. Jang	TNC IT GROUP CO-Founder	What we had and what we will have in blockchain space: Metaverse and NFT	Organizer speech				
15:50 - 16:20	30 min	Keynote		Sanghoon Lee	The Troy / MECI	Blockchain Mainnet and Metaverse	Sponsor speech				
16:20 - 16:40	20 min	Keynote		Ms. Meike Krautscheid	SmartLedger CCO	NFT ticketing					
16:40 - 17:00	20 min	Keynote		Danosch Zahedi, Anas Bhurtun	Arts DAO	How to build a successful NFT Community	Sponsor speech				
17:00 - 17:40	40 min	Panel Discussion session 4	Tataj Slapnik	Alwin Tan, Fernando Pereira, Zuzana Uchnarova, Ales Pevc, Vlado Stankovski	Avenger NFT Gaming / Grow Up Esports / Technology Park Ljubljana / University of Ljubljana	Metaverse with blockchain vs Metaverse without blockchain					





METAVERSE WORLD CONFERENCE

Day 2 - 26th March 2022 (Saturday)											
Time	Duration	Туре	Moderator	Speaker Name	Speaker profiles	Торіс	Description				
09:30 - 16:00	all day	Registratoin				Registration and Networking					
09:30 - 10:00	30 min				VIP lounge & Networking Area	Coffee Break					
10:00 - 10:15	15 min	Keynote		Immran Khan	Prime Minister of Pakistan	Future Scopes in NFT and Metaverse					
10:15 - 10:50	35 min	Panel Discussion session 4	Jorge Sebastiao	Mr. James Crypto Guru, Mr. Stoyan Angelov, Mario Celan, Laura K Inamedinova	Magic Craft / EVEDO FRAGMINT &PLENTIX / Agency SIMORA / LKI Consulting	NFT and Blockchain future in the UAE					
10:50 - 11:10	20min	Keynote		Tadej Slapnik	Hashnet CEO	Trusted data ecosystems in Blockchain/metaverse					
11:10 - 11:30	20min	Keynote		Milton Guarderas	Blockchain influencer / BridgingNetworks	Opportunity in Metaverse market / create digital economy					
11:30 - 11:50	20min	Keynote		Alex Stifler	Blockchain influencer	Blockchain, crypto and global economics future					
11:50 - 12:30	40 min	Panel Discussion session 5	Jason Jang	Michael Ein Chaybeh, Philippe Bednarex, Ms. Olga Filatova, Susan Oh, James Elcocke-Harris	StreamCoin / Goldfinx / Flasback One / Hangry Animals / NFTs and Guardian Borg / VIMB company	Where are we now? Before NFT and After NFT!					
12:30 - 13:30	1 hr	Lunch			Lunch Break	Lunch Break					
13:30 - 13:50	20min	Keynote		Honda Alkhzaimi	Cybersecurity, Crypto / Director of Cyber Security at New York University Abu Dhabi	Structuring investments for emerging tech					
13:50 - 14:40	50min	Panel Discussion session 6	Gordon Einstein	Thibault Verbiest, Michael Greenberg, Mr. Branko Kramanovic, Fernando Martinho, Ms. Jane Thomason	Payfoot / UNIT / IT center Nis / Unicorn.win / Kasei Holdings	Regulation and limitation of blockchain in UAE					
14:40 - 15:10	30min	Keynote		Hyunjong Kim	MEA Law Firm	Further of metaverse Regulation					
15:10 - 15:30	20 min	Keynote		Ms. Jane Thomason	Kasei Holdings	Health Care in the Metaverse					
15:30 - 15:50	20 min	Keynote		Hyomi Kim	METAZ & BYPE	Connect Metarverses to Universe with Fashion, Art&collectibles NFTS					
15:50 - 16:10	20 min	Keynote		Tiny Trader	Tiny Trader	Introduce the Tiny Trader	Sponsor speech / TBA				
16:10 - 16:30	20 min	Keynote		Oly Sports	Oly Sports	Introduce the Oly Sports	Sponsor speech / TBA				
16:30 - 16:50	20 min	Keynote		Kumardev Chatterjee	Director	Extending the Metaverse into the Physical World					
16:50 - 17:10	20 min	Keynote		Utpal Nath	Chief Strategy Officer /Centurion Invest	Why we need to have a platform to run the metaverse!	Sponsor speech / TBA				
17:10 - 17:30	20 min			ТВА	ТВА	ТВА	Sponsor speech / TBA				
17:30 - 17:45	15 min	Thankyou Note			TNC Team	Thankyou note					
17:45 - 17:50	5 min				Emcee	Closing Remarks					

